Cyberpunk 2077 er nå spillbart fra begynnelse til slutt

Og utvikleren sammenligner oppdragene i spillet med The Witcher 3.

CD Projekt RED

CD Projekt REDs neste store prosjekt Cyberpunk 2077 er nok blant de aller mest etterlengtede spillene på horisonten. Nå har det dryppet et lite hint om at det kanskje er nærmere enn ventet.

Nettstedet Engadget tok en prat med CD Projekt RED under Gamescom-konferansen, hvor studioet kunne bekrefte at Cyberpunk 2077 nylig nådde en stor milepæl – det er nemlig spillbart fra begynnelse til slutt.

Det er ennå mye arbeid som gjenstår når det gjelder feilfiksing, testing og komponenter, men milepælen innebærer at historien nå er på plass – noe som ifølge studioet er et «kritisk» skritt i utviklingsprosessen.

CD Projekt RED

Sammenligner med The Witcher 3

Et lanseringsvindu uteblir fremdeles, så man kan jo bare spekulere i hvor mye den nye milepælen betyr for ventetiden. Spillet har imidlertid nå vært under utvikling i over seks år.

I forbindelse med Gamescom-konfernasen dukket det for øvrig også opp et knippe opplysninger om spillet fra PC Gamer. Nettstedet snakket med studioet om blant annet oppdragene i Cyberpunk, som viser seg å ha noen likhetstrekk med en annen stor tittel fra studioet.

– Jeg vil si at jeg forventer noe lignende av The Witcher 3. Særlig når det gjelder spilletid og quest-kompleksitet. Spesifikt ville jeg sett mer på utvidelsene til The Witcher 3 enn basisspillet, fordi det er der quest-designfilosofien vi bruker nå kommer fra, forklarte quest-designer hos CD Projekt RED, Patrick Mills, overfor PC Gamer.

Vi tok en sniktitt på Cyberpunk 2077 under E3-messen tidligere i sommer – dog uten å spille det selv – og satt igjen med et godt inntrykk, selv om mange spørsmål gjenstår å få svar på.

Les også: Slik forsvarer CD Projekt RED at Cyberpunk 2077 er i førstepersonsperspektiv »

Siste fra forsiden