Damnation utsettes

Rekker ikke julerushet

Lysten på å oppleve en alternativ borgerkrig i USA? Da må du vente litt til.

Skytespillet Damnation skulle egentlig kommet til PC, Xbox 360 og Playstation 3 i begynnelsen av desember. Nå er det imidlertid utsatt.

Denne snertne dama får vi se mer til i 2009.

Codemasters kan fortelle Eurogamer at vi må vente til tidlig 2009 før vi kan få kloa i den lovende tittelen.

– Spillet vil bli mye sterkere og bedre som et resultat av dette. Det vil også gi spillere muligheten til å gjøre unna spillene som kommer før jul, slik at de er klare for friske Damnation, sier en talsperson for Codemasters.

Damnation er et actioneventyr som blander elementer fra førstepersonsskytespill og tredjepersonsactionspill. Når du kjemper mot fienden ser du spillet i førsteperson, men når du utforsker vanskelig terreng eller løser oppgaver foregår spillet i tredjeperson.

Du spiller rollen som lovløs i en alternativ verden på begynnelsen av 1900-tallet. I denne verdenen sluttet aldri den amerikanske borgerkrigen og resultatet ble at teknologien utviklet seg svært annerledes en i vår verden.

Sørstatene og Nordstatene har nå brukt opp alle ressursene på østkysten og blitt tvunget til å avansere vestover på jakt etter nye. Der havner begge sidene i klørne på en skrupuløs våpenselger som opprettholder krigen ved å forsyne begge parter med avanserte våpen.

Siste fra forsiden