Dark Horizon

Action i rommet

Nå kan du teste romskytespillet Dark Horizon, og se om det holder Freespace-nivå.

Det er alltid moro å se nye romskipspill dukke opp på markedet. Samtidig er det lett å bli skuffet – dette er tross alt en sjanger hvor vi har klassikere som Freespace, X-Wing vs. Tie Fighter og Wing Commander, og det skal litt til å overgå det som er gjort tidligere.

Action i verdensrommet.

Utviklerne av Dark Horizon har allerede ett forsøk bak seg, nemlig Tarr Chronicles – et spill som var overraskende appellerende til tross for at det hadde en bråte problemer og et rimelig ensformig gameplay.

Nå kan du finne ut om de har klart å ta et steg videre med Dark Horizon, eller om de har gått i de samme fellene som sist. De har nemlig lansert en spillbar demo, på omtrent 750 MB.

Her får du forsøke å bekjempe «the mirk», en mystisk kraft som sprer seg fra universets sentrum, og legger hele solsystemer og galakser øde.

Bittorrent-teknologien gjør at filen sendes mellom lesere som har lastet den ned. Dette gir også høyest nedlastingshastighet. For å laste ned via Bittorrent trenger du en klient. Vi anbefaler ABC eller Utorrent.

Eventuelt kan du laste ned via FTP (begrenset til 100 KB/s):

Siste fra forsiden