Dark Messiah er ferdigutviklet

Dark Messiah of Might and Magic er ferdigutviklet, og klart for lansering senere denne måneden.

Det er knyttet store forventninger til Dark Messiah of Might and Magic, et førstepersons actionspill med mange spennende elementer. Spillet foregår i Ashan, en mørk og utilgivende verden med en blodig historie og en apokalyptisk profeti hengende over seg.

Du får rollen som Sareth, en ung helt som har fått trening i magi og krigskunst. Målet ditt er å drepe den mørke Messias, som profetiene forteller at vil ødelegge verden. Mellom deg og ham befinner det seg tolv enorme områder og horder av ondinger og monstre.

Dark Messiah of Might and Magic kommer med, med intens nærkamp i førsteperson, rollespillelementer og en spennende fantasybasert verden. I tillegg til enspillerkampanjen får vi en flerspillermodus hvor opp til 32 spillere kan kjempe samtidig.

Nå har Ubisoft kunngjort at Dark Messiah of Might and Magic er ferdigutviklet, og klart til produksjon. Dermed ligger alt an til at de skal få spillet ut på den tidligere kunngjorte utgivelsesdatoen, 27. oktober.

Spillet lanseres også i samlerversjon (med "making of"-intervjuer, lydspor og eksklusivt innhold i selve spillet), og om du har en aversjon mot å kjøpe spill i boks, kan du glede deg over at det i tillegg blir tilgjengelig over Valve sin Steam-tjeneste.

Siste fra forsiden