Dark Messiah lanseres over Steam

Valve har kunngjort at Dark Messiah of Might & Magic kommer til Steam, samtidig som Ubisoft har fortalt litt om samlerutgaven av spillet.

Valve har gjort nok et kupp i forbindelse med det digitale nedlastningssystemet deres, Steam. Nå er det nemlig klart at det etterlengtede Dark Messiah of Might & Magic vil bli lansert over Steam, samtidig med butikklanseringen i oktober. Valve-sjef Gabe Newell forteller at han er en tilhenger av Might & Magic-franchisen, og svært fornøyd over å få det nyeste Might & Magic-spillet til deres Steam-plattform.

Om du foretrekker å kjøpe spill i boks, er du kanskje interessert i å vite at spillet også får en samlerutgave. Denne kommer med en "making of"-DVD, en plate med ti symfoniske musikkspor fra spillet og et kart over flerspillerverdenen. Dessuten får du leke med fire nye våpen inne i selve spillet, samtidig som du får tilgang til et eksklusivt flerspiller-"skin".

Dark Messiah of Might & Magic er et actionrollespill som foregår i en dyster del av Might & Magic-universet. Enspillerdelen utvikles av Arkane Studios, og fokuserer kraftig på at spilleren skal være fri til å overkomme utfordringene han møter slik han ønsker. Flerspillerdelen utvikles av Kuju Games, og vil gi oss store miljøer, store slag og forhåpentligvis mye moro. Mer informasjon finner du på spillets nettsted.

Siste fra forsiden