Dark Sector utgis av D3Publisher

Den japanske utgiveren D3Publisher har sikret seg utgivelsesrettighetene til Dark Sector, Digital Extremes sitt neste storprosjekt.

D3Publisher er en utgiver du sannsynligvis ikke har hørt spesielt mye om enda, men det kan forandre seg nå som det japanske selskapet er i ferd med å utvide til de vestlige markedene. Nå har de europeiske og amerikanske divisjonene kunngjort at de vil lansere Dark Sector, fra kanadiske Digital Extremes.

Dark Sector er et tredjepersons skytespill som kommer til konsoll og PC i tredje kvartal 2007. Digital Extremes, som blant annet har jobbet tett med Epic på det første Unreal-spillet og flere Unreal Tournament-spill, forteller at de ser på Dark Sector som en kuliminering av all erfaringen de har opparbeidet seg siden studioet ble startet i 1993.

Spillet beskrives som en "moderne superhelthistorie" som følger Hayden Tenno, en tilsynelatende normal fyr som plutselig får egenskapen til å forvandle form. Handlingen foregår i et oppdiktet østblokkland i en nær fremtid, og forteller om en verden der bio-våpen ikke lenger er eksperimenter, men en marerittaktig virkelighet for verdens innbyggere.

Mer om Dark Sector finner du på det offisielle nettstedet.

Siste fra forsiden