Darkness Within: In Pursuit of Loath Nolder

I Darkness Within forvandles en rutinemessig drapsetterforskning til et grusomt Cthulhu-inspirert mareritt.

Darkness Within: In Pursuit of Loath Nolder er et dystert eventyrspill hvor du spiller politietterforsker Howard E. Loreid, som etterforsker et drap. Offeret var en rik mann med en forkjærlighet for det okkulte. Loath Nolder, en mystisk men respektert privatetterforsker, havner raskt øverst på mistenktlista.

Mørke omgivelser i Darkness Within

Saken er i utgangspunktet ganske komplisert, og den blir raskt enda vanskeligere enn forventet. Underveis i etterforskningen vil du nemlig utsettes for overnaturlige hendelser, skrekkelige mareritt og andre grusomme ting.

Dette får du oppleve i den nylanserte demoen, som inneholder et av de mange skremmende stedene du må utforske i løpet av spillet. Her vil merkelige ting skje, og utgiver Lighthouse Interactive forteller at spillerne må holde konsentrasjonen på topp for å overleve med sitt virtuelle liv i behold. Demoens installasjonsfil er på 152 MB.

BitTorrent-teknologien gjør at filen sendes mellom lesere som har lastet den ned. Dette gir også høyest nedlastingshastighet. For å laste ned via BitTorrent trenger du en klient. Vi anbefaler ABC eller uTorrent.

Eventuelt kan du laste ned via FTP (begrenset til 100 KB/s):

Siste fra forsiden