Darwinia

Lyst på noe litt utenom det vanlige? Her er en demo av sanntidsstrategispillet Darwinia, fra folkene som gav oss Uplink.

Darwinia foregår i et fargerikt, digitalt univers, og utseendemessig minner det svært lite om andre spill i sjangeren. I stedet for å basere seg på det vi finner i den virkelige verden har det hentet inspirasjon fra eldgamle spill og filmer som Tron. I forhold til gameplayet er det enda vanskeligere å kategorisere, og men kan kanskje best beskrives som en blanding av Command & Conquer og Syndicate, ispedd en rekke spennende nye elementer.

Nå har Introversion Software sluppet en demo av spillet, og selv om den lett kan vippe uforberedte spillere av pinnen, er det god grunn til å investere tid i den. Det hele foregår på en digital øygruppe invadert av virus, og målet er naturligvis å bli kvitt dem. Det første du må gjøre er å få i gang et gammelt raffineri, men for å ha nytte av dette må du naturligvis ha råmaterialer og må derfor skaffe deg noen gruver.

Demoen er på 11 MB (takket være det faktum at grafikkstilen til spillet ikke krever store teksturer eller avanserte modeller), og du finner den blant annet her:

Siste fra forsiden