Darwinia

En helt ny demo av strategispillet Darwinia er sluppet. Nå får du teste et nytt eksklusivt brett og en enda bedre opplæringsdel.

I Darwinia spiller du en gamer som har blitt sugd inn i et nettverk av gamle spillkonsoller for å slå tilbake en virusinfeksjon. Dette nettverket er et surrealistisk og fargerikt landskap fylt av fraktaler og kjente klassiske videospillfigurer. Gameplayet inneholder en blanding av skytespill og sanntidsstrategispill, hvor du kontrollerer en liten gruppe soldater som må kjempe mot horder av fiender.

I og med at spillet foregår inne i gamle spillkonsoller, vil fienden du kjemper mot være klassiske "spriter" (altså 2D-objekter) og strekmenn. Folkene dine vil blant annet være bevæpnet med rakettkastere, maskingevær og laserkanoner, og i tillegg vil du ha mulighet til å tilkalle luftangrep fra en skvadron "space invaders". Spillet kommer med en avansert lydemulator som skal reprodusere de kjente lydopplevelsene fra åttitallets spill.

- Darwinia er et lite sjarmtroll, et karismatisk verk for spillveteraner og unge nysgjerrige, skriver vår anmelder i vår omtale tidligere i år.

I en fersk oppdatert demo kan du finne ut om du er enig. Den nye demoen inneholder et nytt brett, som ikke finnes i fullversjonen. I tillegg har demoen en ikon-basert kontrollmekanisme og en bedre opplæringsdel – som kan komme godt med i et uvanlig spill som dette.

Darwinia er per i dag kun i salg i Storbritannia. Spillet kan kjøpes via det offisielle nettstedet eller kjente britiske nettbutikker.

Siste fra forsiden