Dato for Trials of Atlantis klar

Den andre ekspansjonen til Mythic Entertainments onlinespill når snart de europeiske bredder.

Dark Age of Camelot: Trials of Atlantis er oppfølgeren til forrige ekspansjon, Shrouded Isles. Og som sin forgjenger sikter Trials of Atlantis mot å gi en bedre grafikkopplevelse i tillegg til mengder nytt gameplay og rent innhold.

Det er selskapet Wanadoo som driver de europeiske serverne for Dark Age of Camelot, som i 2001 gjorde stor suksess som "lillebroren til EverQuest". I følge pressemeldingen skal det europeiske publikumet få tilgang til Trials of Atlantis 25. februar i år. De amerikanske spillerne har allerede kunne utnyttet ekspansjonen i flere måneder, fordi de spiller på andre servere enn sine europeeiske kamerater.

Denne gangen vekkes til live den eldgamle sivilisasjonen Atlantis. Spillerne blir introdusert for det enorme havområdet ved navn Oceanus, hvor det nå kan svømmes og kjempes under havoverflaten. Spillere vil også kunne ri rundt på haier, som fungerer som det tilsvarende av hester på land.

Med er også en rekke landområder, slik som ørkenen Stygie, den gamlebyen Aerus og det vulkanske området Volcania. Erfarne spillere kan søke ut disse områdene hvor det vil finnes nye gjenstander og oppdrag. De som allerede har nådd de høyeste erfaringsnivåene vil også kunne utvikle seg utover dette, gjennom en serie spesialoppdrag naturligvis kalt "trials".

Trials of Atlantis byr også på en forbedret grafikkmotor som skal kunne vise reflektive overflater og sterkere teksturer. Takket være SpeedTree-teknologien fra IDV vil også trærne få et nytt og forbedret utseende.

I følge Wanadoo vil spillet selges i tre forskjellige utgaver den 25. februar. Én utgave for bare ekspansjonen, én for både originalspillet og begge ekspansjonene, samt en spesialversjon med mengder av bonusmateriale.

Siste fra forsiden