Dawn of Magic

Actionrollespillet Dawn of Magic kommer snart til Europa. Her er en demo.

Dawn of Magic er et actionrollespill som ser ut til å minne om Diablo-serien og andre populære "hack and slash"-rollespill. Handlingen foregår i en klassisk fantasyverden hvor uhyggelige Modo har blitt straffet for sine forbrytelser i det hinsidige ved å bli sendt til jordkloden uten de magiske evnene sine. Nå jobber han imidlertid med å få dem tilbake, og om han skulle lykkes vil det bety kroken på døra for menneskeheten.

Skrytelisten inkluderer flott 3D-grafikk med svært detaljert terreng, et kraftig fokus på magi (med 12 ulike typer magi og 96 formularer), over 600 ikke-spillende karakterer, over 1500 brukbare objekter og over 100 områder. Dessuten loves vi tre ulike måter å spille gjennom historien på; du velge å være en edel ridder i hvit rustning, relativt nøytral eller en ondsinnet slask.

Nå har Deep Silver lansert en engelskspråklig demo av Dawn of Magic. Her får vi prøve en stor del av spillets første akt (totalt får vi fem akter i fullversjonen), og det hele begynner på et magisk akademi. Demoen skal ta flere timer å spille gjennom, og hvis du liker det du får servert, skal det være mulig å lagre spillet og fortsette der du slapp når du kjøper fullversjonen. Demoens installasjonsfil er på cirka 500 MB.

BitTorrent-teknologien gjør at filen sendes mellom lesere som har lastet den ned. Dette gir også høyest nedlastingshastighet. For å laste ned via BitTorrent trenger du en klient. Vi anbefaler ABC eller uTorrent.

Eventuelt kan du laste ned via FTP:

Mer om Dawn of Magic finner du på spillets nettsted.

Siste fra forsiden