DayZ-studioet lager overlevelsesspill satt til Norge i 1991

Synes du Bohemia har greid å fange den norske særegenheten?

Vigor ble annonsert med en kort trailer under Inside Xbox-sendingen under E3 2018. Det er Bohemia, spillselskapet som står bak DayZ, som lager dette post-apokalyptiske overlevelsesspillet satt til Norge.

Spillet er satt til 1991, det sentrale Europa har falt og menneskeheten har flyktet til Norge. Du skal samle sammen materialer for å overleve, du kan bygge egne bosteder, og målet er rett og slett å overleve. Ifølge nettsiden foregår kampene med 8 til 16 spillere.

Traileren vi fikk se viser ikke noe fra selve spillet, men vi kan se et ødelagte områder byer og landskaper, med velkjent norsk natur og arkitektur. Bevæpnede mennesker som ikke er spesielt samarbeidsvillige kjemper for å overleve, og det ser ut til at du må klare deg alene. Vi fikk også se en god del skjermbilder, og det virker som om studioet har greid å fange mye av de norske trekkene i bygninger og natur.

Kanskje ikke den beste reklamen for for fjorder og pittoreske kystbyer, men Norge er ikke akkurat den mest brukte settingen i et spil, så litt morsomt er det jo uansett.

Spillet kommer til Xbox Game Preview i sommer. Ingen andre plattformer er nevnt.

Les alt om E3 2018 her »

Siste fra forsiden