De første detaljene om The Sims 3

Større, åpnere og mer dynamisk

Games for Windows-bladet har den første eksklusive informasjonen om The Sims 3.

Det offisielle Games for Windows-bladet i USA har sikret seg den første titten på The Sims 3, og selv om de ikke har tenkt å røpe de heftigste detaljene på nettet, har de gitt ut litt spennende informasjon for å friste oss til å kjøpe bladet.

Games for Windows skryter av det nye nummeret sitt.

Den største endringen i The Sims 3 er, i følge GfW, at handlingen nå foregår i et stort og fullstendig åpent nabolag som konstant er i forandring.

Det vil si at du kan sende figurene dine på besøk til naboen eller til butikken uten å måtte vente på at de nye omgivelsene skal lastes inn, da alt eksisterer i samme spillmiljø.

GfW forteller også at The Sims 3 vil legge mye mer vekt på aktiviteter utenfor hjemmets fire vegger, og at disse vil være mer integrerte enn det som har vært tilfelle til nå (gjennom ekspansjonspakker).

En annen stor endring er i forhold til hvordan de simulerte figurenes behov simuleres. Målet er å bli kvitt tredemølle-systemet der du hele tiden må passe på de samme behovene (spise, gå på do og sove, om igjen og om igjen).

Ellers forteller GfW at spillet kommer med en rekke små og store endringer, og at alle detaljene vil være å finne i det nyeste nummeret av bladet deres. Med tanke på at det snart dukker opp i amerikanske postkasser, tar det nok ikke lang tid før også denne informasjonen finner veien til nettet.

Siste fra forsiden