Dead Man's Hand

Klassiske Outlaws har lenge stått som det eneste førstepersons skytespillet som foregår i ville vesten, men nå får det endelig selskap.

Dead Man's Hand er et førstepersons skytespill som benytter seg av Unreal-motoren. Du får rollen som El Tejón, en banditt som er med i en av vestens hardeste gjenger; The Nine. I starten av spillet blir du imidlertid dolket i ryggen av dine egne, og nå er det tid for blodig hevn.

Spillet inneholder alle de klassiske elementene som må være på plass i en god westernhistorie. Her får du slå deg løs med seksskytere og rifler, ri hester, titte på dansepiker og ta del i pokerspill. Spillet inneholder elvebåter, damplokomotiv, postvogner og alt det andre vi forbinder med denne spennende perioden i Amerikas historie. For å finne ut mer om Dead Man's Hand kan du ta en titt på den omfattende sniktitten vår (lenken finner du under).

Sharewarekonseptet ser ut til å være på vei tilbake blant de store utgiverne. Denne demoversjonen av Dead Man's Hand inneholder nemlig hele spillet, men lar deg kun spille i to timer før du enten kan kjøpe en nøkkel over nettet for å låse opp resten, eller gå ut i butikken og kjøpe spillet på Cd-rom.

"Demoen" er på 483 MB og kan lastes ned herfra:

Siste fra forsiden