Dead Reefs

Eventyrspillet Dead Reefs er et piratmysterium med overnaturlige elementer. Her er en demo.

Dead Reefs foregår på ei øy med en blodig historie - de skruppelløse innbyggerne hadde for vane å lure forbipasserende skip inn i de farlige revene langs kysten, for så å drepe mannskapet og stjele lasten.

Et av skipene som møtte sin skjebne på denne måten inneholdt en gruppe munker fra en eldgammel orden, og da disse ble drept fant lederen for piratene en mystisk gjenstand som viste seg å ha onde, magiske krefter.

Du spiller en utenforstående som sendes til øya for å løse en tilsynelatende enkel drapssak, men du ender selvfølgelig raskt opp med å bli viklet inn i de mystiske omstendighetene på øya.

Dead Reefs er et førstepersons eventyrspill med 3D-grafikk, og utviklerne lover flere spennende elementer. Blant annet snakkes det om dynamiske hendelser, mulighet til å påvirke spillets gang underveis og unike reisemekanismer.

I den nylanserte demoen må du jage en gruppe mistenkte gjennom en skog, overleve en grusom felle og ta utmanøvrere slemmingene. Demoens installasjonsfil er på 161 MB.

BitTorrent-teknologien gjør at filen sendes mellom lesere som har lastet den ned. Dette gir også høyest nedlastingshastighet. For å laste ned via BitTorrent trenger du en klient. Vi anbefaler ABC eller uTorrent.

Eventuelt kan du laste ned via FTP:

Siste fra forsiden