Death Stranding er fremdeles helt absurd – men nå har vi sett litt mer

Oh, baby baby!

Sony viste frem en betydelig slump med både mellomsekvenser og det vi antar er spillsekvenser fra Death Stranding under sin E3-konferanse. Ikke at det gjorde oss mye klokere på hva det er Kojima Productions koker sammen her. Du kan selv se den merkelige gjennomgangen overfor.

I traileren får vi se Norman Reedus' figur klatre seg gjennom ulendt (men vakkert) terreng, forlatte bygninger og en hule. På et tidspunkt ser det ut som om han bærer en innpaket kropp på ryggen, mens andre ganger har han med seg kofferter som glir bak ham av seg selv.

Ut på tur, aldri sur.
Sony, Kojima Productions

Vi fikk også se ham vekke en baby han har i en drakt på magen (??????) for å aktivere en klikkemaskin (?!?!?), som tydeligvis gjør at han kan snike seg forbi flyvende spøkelsesskikkelser (jeg gir opp).

Vi fikk også se to nye skuespillere i aksjon. Lea Seydoux virker å spille en mystisk piggete kvinnefigur som hjelper (tror vi) Reedus. Helt på tampen fikk vi også så Lindsay Wagner på en strand.

Ja, nei, vi vet ikke vi.

Annonsert for to år siden

Death Stranding ble først annonsert under E3 for to år siden, da også med en forvirrende trailer. Ifølge skaper Hideo Kojima skal det være et sandkassespill med actionelementer, men utover dette har vi ikke fått vite mye konkret om den absurde verdenen vi skal få utforske.

Death Stranding skal lanseres til PlayStation 4, men vi vet ikke når ennå.

Les alt om E3 2018 her »

Siste fra forsiden