Death to Spies

Her er en engelskspråklig demo av snikespillet Death to Spies, hvor du spiller russisk spion.

Death to Spies er et tredjepersons snikespill hvor handlingen er lagt til andre verdenskrig. Som enslig russisk spion må du filtrere tyske baser, stjele viktige dokumenter og avlive sentrale nazisvin.

Du kan selv velge hvordan oppdragene skal gjennomføres, og som spion har du mulighet til å snike, kidnappe, bytte klær, dirke låser, sette opp feller, gjemme døde kropper, snikskyte og så videre.

Underveis får du også tilgang på autentiske våpen, samt biler og motorsykler. Oppdragene er basert på virkelige hendelser og operasjoner som ble utført av det militære etteretningsorganet under andre verdenskrig.

Nå har den franske utgiveren Nobilis gitt ut en spillbar demo av Death to Spies. De har ikke kommet med spesifikk informasjon om hva demoen faktisk inneholder, men installasjonsfilen er i alle fall på cirka 330 MB.

BitTorrent-teknologien gjør at filen sendes mellom lesere som har lastet den ned. Dette gir også høyest nedlastingshastighet. For å laste ned via BitTorrent trenger du en klient. Vi anbefaler ABC eller uTorrent.

Eventuelt kan du laste ned via FTP (begrenset til 100 KB/s):

Mer info om Death to Spies kan du snike deg frem til på spillets offisielle nettsted. Men ikke tro at det blir lett.

Siste fra forsiden