Deep Silver gir ut Dawn of Magic

Det suksessrike actionrollespillet Blood Magic får en europeisk lansering og et nytt navn.

Det yrer av russiske spill som av ulike grunner aldri blir lansert i vår del av verden, og dette kan forståelig nok være irriterende for mange vestlige gamere. Nå får vi i alle fall litt godt nytt; Deep Silver har sikret seg rettighetene til å lansere actionrollespillet Blood Magic i Storbritannia, etter at spillet har solgt over 250 000 kopier hjemme i Russland.

Den europeiske versjonen av Blood Magic får et nytt navn, nemlig Dawn of Magic. Dessuten loves vi enkelte nye funksjoner, samt en helt ny flerspillermodus. Selve spillet minner ganske mye om Diablo-serien og andre populære "hack and slash"-rollespill, og Deep Silver forteller at det kommer med alle de beste elementene fra sjangeren.

Handlingen foregår i en klassisk fantasyverden hvor en uhyggelig fyr ved navn Modo har blitt straffet for sine forbrytelser i det hinsidige ved å bli sendt til jordkloden uten de magiske evnene sine. Nå jobber han imidlertid med å få dem tilbake, og om han skulle lykkes vil det bety kroken på døra for menneskeheten.

Skrytelisten inkluderer flott 3D-grafikk med svært detaljert terreng, et kraftig fokus på magi (med 12 ulike typer magi og 96 formularer), over 600 ikke-spillende karakterer, over 1500 brukbare objekter og over 100 områder. Dessuten loves vi tre ulike måter å spille gjennom historien på; du velge å være en edel ridder i hvit rustning, relativt nøytral eller en ondsinnet slask som hjelper Modo å nå sine grufulle mål.

Spillet skal etter planen lanseres til neste år, men vi vet for øyeblikket ikke når det kommer til Skandinavia.

Siste fra forsiden