DefCon utsatt til september

Den siviliserte verdens undergang har (dessverre?) blitt utsatt til september.

DefCon beskrives som et antikrigsspill, hvor målet rett og slett er å utrydde motstanderen i et tenkt atomkrigsscenario på åttitallet. Verden presenteres gjennom et dehumanisert, datagenerert kart (laget slik det sannsynligvis ville sett ut på en superdatamaskin på åttitallet).

Der ryker Island

Spillerne får kontroll over nasjonens atomvåpenarsenal, og bruke dette så strategisk som mulig (for å ta knekken på flest mulig sivile og ødelegge fiendens militærmakt) samtidig som de prøver å forsvare byene og militærinstallasjonene sine fra fiendens angrep. Dette gjøres ved hjelp av rakettsiloer, atomubåter, radarstasjoner og mye mer.

Opprinnelig var det meningen at DefCon skulle ha blitt lansert i april, men i og med at vi nå nærmer oss slutten av mai, og fortsatt ikke har sett snurten av dette lovende spillet, fant britiske Eurogamer ut at de skulle sende en liten e-post til Introversion for å spørre hvor det ble av. Svaret var at diverse uforutsette hendelser hadde ført til at spillet har blitt utsatt til september, men at utviklingen fortsatt er i full gang.

Mer informasjon om DefCon kan du finne på spillets offisielle nettsted.

Siste fra forsiden