Demo: Building & Co

Her er en demo av byggespillet Building & Co (tidligere kjent som Building World).

Building & Co beskrives som den første virkelige byggesimulatoren. Spillet lar deg drive et konstruksjonsfirma, og ta kontrakter for en rekke ulike klienter.

Byggeplassen sett fra fugleperspektiv

Spilleren får tildelt et budsjett, en tidsfrist og et sted å bygge på, samt noen spesifikasjoner som må oppnås (hvor mange etasjer bygningen skal ha, hvor stor minimumstørrelse rommene skal ha og så videre), og så bærer det rett til tegnebrettet.

Etter at du har lekt arkitekt og kommet frem til en grei design, må du leie inn arbeidere og holde orden på byggeprosessen. Du har hovedansvaret med prosjektet helt til bygningen åpnes for offentligheten, så det er nødvendig å ha kontroll på detaljene.

Spillet kommer med en karrieremodus med 20 oppdrag, samt en sandkassemodus hvor du kan prøve å bygge de ideelle bygningene og dele dem med brukermiljøet.

Nå har utviklerne lansert en demo av Building & Co. Det er ikke klart nøyaktig hva denne inneholder, men du får i alle fall teste hvordan spillet fungerer i praksis.

BitTorrent-teknologien gjør at filen sendes mellom lesere som har lastet den ned. Dette gir også høyest nedlastingshastighet. For å laste ned via BitTorrent trenger du en klient. Vi anbefaler ABC eller uTorrent.

Eventuelt kan du laste ned via FTP (begrenset til 100 KB/s):

Mer informasjon om Building & Co finner du på spillets nettsted. Lanseringen her til lands vil finne sted tidlig neste år.

Siste fra forsiden