Demo: City Life 2008

Skuffet over SimCity Societies? Kanskje det neste City Life-spillet kan være av interesse.

City Life 2008 er et nytt byggespill i stil med SimCity-serien. Her får vi skape vår egen drømmeby, og takle utfordringer som forrurensing, kriminalitet og klassekonflikter.

Her bor Troy McClure

City Life 2008 kommer med 37 spillområder i fem ulike miljøer, inkludert ti helt nye. Her får du bygge byene dine i full 3D, og plassere ut en rekke ulike typer bygninger (inkludert 60 nye for 2008-utgaven).

Et viktig element i spillet er ulike klasser. Hver person i byen din tilhører en sosial klasse, og det er ikke alle klassene som går like godt sammen. Dette må du ta hensyn til når du planlegger byen din.

Ellers må du selvsagt sørge for at innbyggerne dine får oppfylt behovene sine. Totalt har de behov for åtte ulike ting, inkludert arbeid, handlemuligheter, trygghet, utdanning, fritidsaktiviteter og helsevesen.

Dessuten kommer 2008 med en oppdatert versjon av spillets kartredigeringsverktøy, som blant annet lar deg importere satellittkart og kart fra programmer som World-Machine og GeoControl.

Nå kan du teste om City Life 2008 er noe for deg, takket være den nylanserte demoen. Installasjonsfilen er på 490 MB.

BitTorrent-teknologien gjør at filen sendes mellom lesere som har lastet den ned. Dette gir også høyest nedlastingshastighet. For å laste ned via BitTorrent trenger du en klient. Vi anbefaler ABC eller uTorrent.

Eventuelt kan du laste ned via FTP (begrenset til 100 KB/s):

Siste fra forsiden