Experience 112

Demo: Experience 112

Her er en smakebit av Experience 112, et nyskapende eventyr fra Frankrike.

Experience 112 er et futuristisk actioneventyr der du må hjelpe Lea Nichols å finne veien bort fra basen hun er fanget i. Du får imidlertid ikke direkte kontroll over den kvinnelige rømlingen, men må i stedet ta over basens sikkerhetssystemer og benytte deg av disse for å få henne i sikkerhet.

Spennende konsept

Ved hjelp av sikkerhetssystemet kan du ta kontroll over og fjernstyre ulike kjøretøy, studere flere omgivelser samtidig, samt benytte deg av flere høyteknologiske hjelpemidler (inkludert varmesyn og lydanalyse).

Du kan også kontrollere ting som basens vanntilførsel, luftgjennomstrømming og elektrisitet. I tillegg har du tilgang på basens databaser, som kan studeres for å finne spor. Alt dette blir viktig når du skal lede Lea ut av fangenskapet.

Underveis må du prøve å forutsi Leas handlinger, slik at du på best mulig måte kan hjelpe henne. Lea reagerer på det som skjer underveis, og det er viktig å forsøke å holde henne rolig slik at hun ikke får panikk.

Nå kan du teste om utviklerne i Lexis Numerique har klart å gjennomføre dette ambisiøse og spennende konseptet på en god måte, takket være en spillbar demo. Denne er på 605 MB.

BitTorrent-teknologien gjør at filen sendes mellom lesere som har lastet den ned. Dette gir også høyest nedlastingshastighet. For å laste ned via BitTorrent trenger du en klient. Vi anbefaler ABC eller uTorrent.

Eventuelt kan du laste ned via FTP (begrenset til 100 KB/s):

Det er ikke klart når Experience 112 skal lanseres i norske butikker. Mer informasjon om spillet finner du på det offisielle nettstedet.

Merk: Utviklerne la tidligere ut en demo av spillet hvor installasjonsfilen var korrupt. Denne har nå blitt erstattet med en fungerende versjon.

Siste fra forsiden