Ghost in the Sheet

Demo: Ghost in the Sheet

Nå kan du teste Ghost in the Sheet, et overnaturlig eventyr med glimt i øyet.

Ghost in the Sheet gir deg rollen som en person som nylig har avgått med døden. Til sin store ergrelse finner han ut at livet etter døden ikke er like avslappende som han hadde håpet.

Deprimerende omgivelser

I stedet for å få slappe av i himmelen blir han nemlig ansatt som detektiv, og sendt på oppdrag til en forlatt fabrikk for å finne ut hva som skjedde der.

Spillet er et pek-og-klikk-eventyr hvor du må navigere deg gjennom den gufne fabrikken, møte andre spøkelser og løse en rekke gåter. Spillets gameplay skal være ikke-lineært, og tilby frie tøyler i forhold til utforsking.

Som spøkelse har du også en rekke spesielle egenskaper, som muligheten til å bruke telekinese og lage skumle lyder. I tillegg har utviklerne implementert flere rollespillelementer.

Den nylanserte demoen lar deg teste starten på spillet, og du får også oppleve en liten øvingsdel som hjelper deg i gang. Installasjonsfilen er på beskjedne 65 MB.

BitTorrent-teknologien gjør at filen sendes mellom lesere som har lastet den ned. Dette gir også høyest nedlastingshastighet. For å laste ned via BitTorrent trenger du en klient. Vi anbefaler ABC eller uTorrent.

Eventuelt kan du laste ned via FTP (begrenset til 100 KB/s):

Ghost in the Sheet har nylig kommet ut i USA, men har tilsynelatende ikke fått noen europeisk distributør enda. Mer informasjon om spillet finner du på det offisielle nettstedet.

Siste fra forsiden