Hard to be a God

Demo: Hard to be a God

Det var vel ingen som sa at det å være en gud skulle bli noen dans på roser.

Hard to be a God er et actionrollespill som foregår i verden basert på en bok fra de russiske Strugatsky-brødrene. Handlingen finner sted på en planet hvor det teknologiske nivået minner om vår egen middelalder.

Stor munn på det beistet

Kongeriket Arkanar er i ferd med å gli ut i total borgerkrig, og et mektig imperium bestemmer seg for å sende spioner dit for å finne ut hva som skjer. Du er en av disse spionene, men jobben din blir litt mer komplisert enn forventet.

Underveis blir du nemlig kontaktet av representanter for vår egen planet, som i lang tid har studert situasjonen i Arkanar. De gir deg en serie oppdrag, og belønningen er teknologi og oppfinnelser som gir deg gudestatus i lokalbefolkningens øyne.

Spillhistorien skal være ikke-lineær, og spillet tilbyr fire avslutninger. I tillegg får du valgfrihet i forhold til hvordan du vil løse ulike situasjoner.

Nå kan du teste Hard to be a God, takket være en nylansert demo som inneholder en liten del av spillet. Demoens installasjosfil er på litt over 400 MB.

BitTorrent-teknologien gjør at filen sendes mellom lesere som har lastet den ned. Dette gir også høyest nedlastingshastighet. For å laste ned via BitTorrent trenger du en klient. Vi anbefaler ABC eller uTorrent.

Eventuelt kan du laste ned via FTP (begrenset til 100 KB/s):

Mer informasjon om Hard to be a God kan du finne på det offisielle nettstedet.

Siste fra forsiden