Kane & Lynch: Dead Men

Demo: Kane & Lynch: Dead Men

Nå kan du teste det nyeste actionspillet fra skaperne av Hitman.

Kane & Lynch: Dead Men er et historiedrevet actionspill hvor vi følger to menn som begge er i fengsel og venter på å bli henrettet. Den ene er en leiesoldat, mens den andre er en voldelig psykopat.

En mann med dårlig humør

Før henrettelsen kan finne sted klarer de imidlertid å rømme, takket være hjelp fra utsiden. Men disse hjelperne har et eget mål, og sammen må Kane og Lynch legge ut på en brutal og kaotisk reise.

De to hovedpersonene har et problematisk forhold til hva som er rett og galt, og de hater hverandre som pesten. Likevel må de samarbeide, og dette er et sentralt tema i spillet, etter som gameplayet er fullstendig kooperativt.

Nå kan du selv teste Kane & Lynch: Dead Men. Den nylanserte demoen inneholder et oppdrag som foregår i finansbygget Retomoto Tower, der de vil prøve å skaffe seg litt penger.

Demoen kan spilles alene eller med to spillere i kooperativ modus, og installasjonsfilen er på litt i underkant av 600 MB.

BitTorrent-teknologien gjør at filen sendes mellom lesere som har lastet den ned. Dette gir også høyest nedlastingshastighet. For å laste ned via BitTorrent trenger du en klient. Vi anbefaler ABC eller uTorrent.

Eventuelt kan du laste ned via FTP (begrenset til 100 KB/s):

Sjekk det offisielle nettstedet for mer informasjon, eller les omtalen av konsollversjonene for å se hva vår mann mente om dem.

Siste fra forsiden