Lucky Luke: Go West

Demo: Lucky Luke: Go West

Nå kan du prøve deg som cowboy-legende i det gamle vesten.

Lucky Luke: Go West-spillet ble utgitt til PC, Wii og DS i november, og er basert på animasjonsfilmen ved samme navn (som foreløpig kun er lansert i Belgia og Frankrike, uten bekreftet dato for Norge).

Ute på tur en regnværsdag.

I spillet må den ensomme cowboy eskortere Dalton-gjengen til New York, hvor de skal i retten etter å i lang tid har plaget vesten med sine skurkestreker. Brødrene Dalton er imidlertid ikke særlig interessert i å være med østover. De rømmer, og setter umiddelbart i gang med det de gjør best – nemlig å rane banker, sprenge ting i luften og generelt skape kaos.

Dermed må Lucky Luke fange dem igjen, og på nytt bringe ro og orden til vesten. Historien kompliseres av illsinte indianere og en mengde inkompetente politifolk. Handlingen foregår i alt fra knusktørre ørkenbyer til gatene i New York, og underveis loves vi blant annet en mengde minispill, hvor spillerne må delta i dueller, danse og spille musikk.

Nå har Atari sluppet en liten PC-demo, men dessverre har de ikke fortalt oss hva demoen inneholder. Det eneste vi vet er at den er 385 MB stor, og kan lastes ned herfra:

BitTorrent-teknologien gjør at filen sendes mellom lesere som har lastet den ned. Dette gir også høyest nedlastingshastighet. For å laste ned via BitTorrent trenger du en klient. Vi anbefaler ABC eller uTorrent.

Eventuelt kan du laste ned via FTP (begrenset til 100 KB/s):

Siste fra forsiden