Need for Speed: ProStreet

Demo: Need for Speed: ProStreet

I den nyeste demoen av Need for Speed: ProStreet får du leke med to Porsche-modeller.

Need for Speed: ProSpeed utfordrer deg til å møte de beste gateracerne i verden, og for å ha noen sjanse til å vinne må du bygge ditt eget fartsmonster ved å kjøpe nytt utstyr og finjustere de ulike komponentene slik at de fungerer så optimalt som mulig.

Skjermbilde fra Xbox 360-versjonen

Som vanlig med Need for Speed-spill fra Electronic Arts, solgte ProStreet svært godt etter at det ble lansert i fjor. Nå håper imidlertid den amerikanske giganten å overtale enda noen potensielle kjøpere til å punge ut, ved å lansere en ny demo.

Den nye ProStreet-demoen fokuserer på den tyske bilfabrikanten Porsche. Her får du teste to Porsche-modeller på en bane i Leipzig, hvor Porsche tester nye biler. Demoen er på 570 MB.

BitTorrent-teknologien gjør at filen sendes mellom lesere som har lastet den ned. Dette gir også høyest nedlastingshastighet. For å laste ned via BitTorrent trenger du en klient. Vi anbefaler ABC eller uTorrent.

Eventuelt kan du laste ned via FTP (begrenset til 100 KB/s):

Vår anmelder synes Need for Speed: ProStreet leverte en høyst middelmådig opplevelse, og hvorfor kan du lese i anmeldelsen hans.

Siste fra forsiden