Demo- og betaplaner for BF2142

Nettstedet BF2142.com har vært i kontakt med Digital Illusions, som har fortalt litt om beta- og demoplanene for Battlefield 2142.

Battlefield 2142 foregår i fremtiden, og dagens Battlefield-arsenal byttes ut med stridsvogner og kamproboter (men uten laservåpen). Etter at en ny istid har skapt kaos for menneskeheten, har verdens mektigste nasjoner (American-European Alliance og Pan Asian Coalition ) gått til kamp mot hverandre. Førstnevnte fraksjon består av amerikanske og vesteuropeiske styrker, mens sistnevnte består av russere og asiater.

I tillegg til en hel haug nye kjøretøy og våpen, fortelles det at vi får rollespillelementer i klassesystemet, muligheter for at enkelte enheter kan gjøre seg usynlige og mulighet for at gruppeledere kan plassere ut "respawn"-punkter for laget sitt. Ellers fortelles det om en ny spillmodus, nye muligheter for kommandørene, en omfattende "buddy"-liste og muligheten for å samarbeide mot datastyrte motstandere.

Nettstedet BF2142 har nå vært i kontakt med Digital Illusions, og spurt dem hva slags planer de har for demo og betatesting av spillet. Svaret de fikk fra markedsføringsavdelingen til den svenske EA-eide utvikleren var at de planlegger å lansere en åpen betaversjon i august, og at de etter alt å dømme vil lansere en demo kort tid før lansering (demoen av Battlefield 2 kom ti dager før spillet, og de antar det samme skjer igjen).

Siste fra forsiden