Shadowgrounds Survivor

Demo: Shadowgrounds Survivor

Nå kan du teste det eksplosive actionspillet Shadowgrounds Survivor.

Shadowgrounds Survivor er et actionspill der du ser handlingen ovenfra. Handlingen foregår på en av Jupiters måner, hvor jordboerne har dannet en koloni. Denne blir plutselig angrepet av utysker fra det ytre rom, som ikke bruker lang tid på å ta knekken på mesteparten av de forsvarsløse kolonistene.

Retrogameplay med lekker grafikk.

I spillets kampanje følger vi tre personer som overlever invasjonen fra rommet, og som må samarbeide for å overleve. Hver av dem har unike evner og egenskaper, og i tillegg får vi rollespillelementer som lar deg oppgradere figurene dine etter hvert som du spiller.

Shadowgruonds Survivor er for øyeblikket ikke tilgjengelig i norske butikker, men kan kjøpes via Steam for den nette sum av 19,95 dollar (cirka 110 kroner). Nå kan du også laste ned en prøveversjon av spillet, som inneholder alt innholdet fra fullversjonen, men kun kan spilles i en halv time før du må betale for å fortsette.

BitTorrent-teknologien gjør at filen sendes mellom lesere som har lastet den ned. Dette gir også høyest nedlastingshastighet. For å laste ned via BitTorrent trenger du en klient. Vi anbefaler ABC eller uTorrent.

Eventuelt kan du laste ned via FTP (begrenset til 100 KB/s):

Siste fra forsiden