Shadowgrounds Survivor

Demo: Shadowgrounds Survivor

Her er en ny demo av Shadowgrounds Survivor, hvor du får oppleve to farlige oppdrag.

Tidligere denne uken skrev vi om en prøveversjon av det nye actionspillet Shadowgrounds Survivor. Dette var en tidsbegrenset fullversjon som kunne spilles i en halv time, før man måtte betale for å låse opp resten av innholdet.

Mye action i Shadowgrounds Survivor

Nå har den kanadiske utgiveren Meridian 4 gitt ut en mer ordinær demo, som inneholder to av spillets første brett. Disse kan du spille så lenge du vil, uten å måtte forholde deg til tidsbegrensinger.

Shadowgrounds Survivor er et actionspill der handlingen sees fra fugleperspektiv. Du befinner deg på en av Jupiters måner, hvor menneskene har dannet en koloni. Denne har nå blitt angrepet av kryp fra det ytre rom.

Den nylanserte demoen er på 590 MB.

BitTorrent-teknologien gjør at filen sendes mellom lesere som har lastet den ned. Dette gir også høyest nedlastingshastighet. For å laste ned via BitTorrent trenger du en klient. Vi anbefaler ABC eller uTorrent.

Eventuelt kan du laste ned via FTP (begrenset til 100 KB/s):

Shadowgruonds Survivor er for øyeblikket ikke tilgjengelig i norske butikker, men kan kjøpes via Steam for den nette sum av 19,95 dollar (cirka 110 kroner). Sjekk det offisielle nettstedet for mer info.

Siste fra forsiden