Speedball 2: Tournament

Demo: Speedball 2: Tournament

Nå kan du teste demoen av Speedball 2: Tournament.

The Bitmap Brothers klassiske Speedball-spillen på Amiga (og andre plattformer) har mange tilhengere, som nå kan ta en titt på et helt nytt spill i serien.

Det er lurt å beskytte både bløte og harde kroppsdeler

Speedball 2: Tournament, som produseres i samarbeid med utviklerne av originalspillet, gjenskaper det brutale og raske gameplayet fra orignalversjonen hjelp av moderne teknologi, og fokuset i Tournament-versjonen er på superrask onlinespilling.

I den futuristiske idretten Speedball møtes to lag, hvert med ni spillere. Målet er å få en stålball inn gjennom motstanderens mål, og for å oppnå dette kan du benytte deg av alle mulige midler. Jo mer brutalt du spiller, jo bedre er det.

Nå har den tyske utgiveren Frogster Interactive Pictures lansert en spillbar demo av Speedball 2: Tournament. Denne gir deg en liten smakebit av fullversjonen, og er på 411 MB.

BitTorrent-teknologien gjør at filen sendes mellom lesere som har lastet den ned. Dette gir også høyest nedlastingshastighet. For å laste ned via BitTorrent trenger du en klient. Vi anbefaler ABC eller uTorrent.

Eventuelt kan du laste ned via FTP (begrenset til 100 KB/s):

Mer informasjon om Speedball 2: Tournament kan du finne på spillets offisielle nettsted.

Siste fra forsiden