The Club

Demo: The Club

I The Club er målet å bli suksessrik drapsmann. Her er en demo.

The Club er et tredjepersons skytespill hvor vi får et raskt gameplay med en unik stil og en energisk historie. Spillet omhandler The Club, en møteplass for de som søker den ultimale spenningen.

The Club (bilde fra Xbox 360-versjonen).

Som en deltaker i den brutale konkurransen må du kjempe for å overleve. Spillet foregår etter klubbens regler, og når du dreper må du gjøre det med raskt, nådeløst og med stil.

I motsetning til vanlige førstepersons skytespill, er The Club fokusert rundt poeng. Målet er å få så høy poengsum som mulig, og på den måten minner spillet mer om et arkadespill enn et standard skytespill.

The Club har fått en blantet mottakelse så langt. Noen ser ut til å like det relativt enkle og ukompliserte gameplayet svært godt, mens andre er mer skeptiske.

Nå kan du teste spillet selv, takket være den nylanserte demoen. Denne er på nesten 2 GB, så om du har en langsom nettlinje må du nok sette av noen timer for å få den ned.

BitTorrent-teknologien gjør at filen sendes mellom lesere som har lastet den ned. Dette gir også høyest nedlastingshastighet. For å laste ned via BitTorrent trenger du en klient. Vi anbefaler ABC eller uTorrent.

Eventuelt kan du laste ned via FTP (begrenset til 100 KB/s):

Mer informasjon finner du hos Bizarre Creations.

Siste fra forsiden