Demo: The Witcher

Har du lyst til å leve deg inn i et episk rollespill denne jula? Nå kan du teste en stor demo av The Witcher.

I The Witcher får du ta stegene inn i fantasyverdenen til den polske forfatteren Andrzej Sapkowski. Du får rollen som den muterte monsterdreperen Geralt, som lever av å løse andre folks problemer. Underveis blir du imidlertid viklet inn i et storpolitisk maktspill som truer med å lede verden inn i en ny, blodig krig.

Geralt nedkjemper fiskemenn senere i spillet

Det er vanligvis ikke spesielt lett å lage demoer av store rollespill, men nå har polske CD Projekt endelig gjort seg ferdig med den spillbare demoen av The Witcher, slik at spillmiljøet får sjansen til å teste spillet før jul.

Den nylanserte demoen inneholder deler av spillets prolog, samt en stor del av den første akten. Her befinner Geralt seg på landsbygda utenfor byen Wizima, hvor innbyggerne plages av en ond ånd som manifisteres gjennom en enorm spøkelsesulv.

Demoens installasjonsfil er på hele 2 GB, så med mindre du har en veldig rask linje må du nok finne deg i å vente litt før du kan spille. Demoen skal forøvrig være basert på koden til den kommende oppdateringen for spillet.

BitTorrent-teknologien gjør at filen sendes mellom lesere som har lastet den ned. Dette gir også høyest nedlastingshastighet. For å laste ned via BitTorrent trenger du en klient. Vi anbefaler ABC eller uTorrent.

Eventuelt kan du laste ned via FTP (begrenset til 100 KB/s):

Siste fra forsiden