Demo: Universal Combat

3000 AD har gitt ut en ny video fra det svært ambisiøse spillet Universal Combat (tidligere kjent som Battlecruiser Generations).

Utviklerne har også gitt beskjed om at de har sendt en gullversjon av spillet til Dreamcatcher, som er utgiverne. Planen er at spillet skal komme ut i Europa til februar.

Universal Combat er en svært omfattende kampsimulator. Den massive spillverdenen inneholder over 250 planeter, og verdensrommet har totalt mer enn 21.000 interesseområder (byer, militærbaser og romstasjoner). Planetene kommer til live ved hjelp av det nye Terrain PTE-III-systemet, og er fulle av dyre- og planteliv.

Spillet er skremmende ambisiøst. Du kan være alt fra kommandøren av enorme romskip til en marinesoldat, og kjempe slag i rommet, i lufta og på landjorda. Med 12 spillbare raser og over 500 ulike kampenheter skulle variasjonen være svært god.

En helt ny grafikkmotor sørger for DirectX 9-støtte, og spesialeffektene skapes ved hjelp av full pixel- og vertexshader-støtte. Spillet skal inneholde en kampanje på 25 oppdrag, 15 "instant action" scenarier samt et fritt spillmodus som lar deg fly hvor du vil og gjøre hva du vil. Universal Combat kommer også med muligheter for flerspiller.

Videoen er på 61.5 MB, og kan lastes ned herfra:

Siste fra forsiden