Demo: Universal Combat

På tross av problemene mellom 3000AD og DreamCatcher har 3000AD nå lansert en demo av romkampsimulatoren Universal Combat.

Sjefen for 3000AD, Derek Smart, uttalte tidligere at det ikke kom til å bli snakk om hverken demo, oppdateringer eller kundestøtte fra 3000AD sin side etter at utgiveren, DreamCatcher, halverte prisen til Universal Combat. Derek Smart hevdet at det ville få katastrofale konsekvenser for 3000AD sin økonomi, og prøvde å gå rettens vei for å tvinge DreamCatcher til å opprettholde den prisen de var blitt enige om.

Dette lyktes imidlertid ikke, og det nordamerikanske publikum kan nå kjøpe spillet til 19.99 dollar, som er litt under 140 kroner. Det ser imidlertid ut som om 3000AD har valgt å gjøre det beste ut av det som for dem virker som en håpløs situasjon, og nå har de lansert både demo og en oppdatering til spillet.

Universal Combat er en svært omfattende kampsimulator. Den massive spillverdenen inneholder over 250 planeter, og verdensrommet har totalt mer enn 21.000 interesseområder (byer, militærbaser og romstasjoner). Spillet er skremmende ambisiøst. Du kan være alt fra kommandøren av enorme romskip til en marinesoldat, og kjempe slag i rommet, i lufta og på landjorda.

Med 12 spillbare raser og over 500 ulike kampenheter skulle variasjonen være svært god. Spillet skal inneholde en kampanje på 25 oppdrag, 15 "instant action" scenarier samt et fritt spillmodus som lar deg fly hvor du vil og gjøre hva du vil. Universal Combat kommer også med muligheter for flerspiller.

Demoen inneholder fem scenarier og flere ulike spillmodus. Universal Combat er et komplisert spill, og derfor får du også med en manual på 44 sider. Demoen er på litt i overkant av 300 MB, og kan lastes ned herfra:

Siste fra forsiden