Warhammer 40.000: Dawn of War – Soulstorm

Demo: Warhammer 40.000: Dawn of War – Soulstorm

I det krigerske Warhammer-universet venter nye slag og mer moro.

Warhammer 40.000: Dawn of War – Soulstorm er en ny frittstående ekspansjon i Dawn of War-serien. Her får vi ta del i en interplanetarisk kampanje som foregår over et helt solsystem, og kjempe med og mot to nye raser.

Warhammer-konflikten fortsetter

Totalt får vi med andre ord tilgang på hele ni spillbare raser, inkludert nye Dark Eldar. De syv rasene Dawn of War hadde fra før kommer også til å få nye enheter, og spillet vil for første gang introdusere luftenheter.

I tillegg til den omfattende enspillerkampanjen, kan vi selvsagt også se frem til massevis av flerspillermoro. Soulstorm introduserer flerspillermedaljer, som deles ut til spesielt gode spillere når de oppnår ulike mål. Metaspillmodusen som ble introdusert i Dark Crusade vil også utvides, slik at spillerne kan ta flerspillerkampene ut i universet.

Nå har THQ lansert en spillbar demo av Soulstorm. Installasjonsfilen er på hele 1,1 GB, og demoen inneholder en øvingsdel og to spillbare oppdrag.

BitTorrent-teknologien gjør at filen sendes mellom lesere som har lastet den ned. Dette gir også høyest nedlastingshastighet. For å laste ned via BitTorrent trenger du en klient. Vi anbefaler ABC eller uTorrent.

Eventuelt kan du laste ned via FTP (begrenset til 100 KB/s):

Siste fra forsiden