Demonisk rollespill på vei

Nye eventyr i Aventuria

Uhyggelige Demonicon er et nytt rollespill satt til The Dark Eye-universet.

The Dark Eye: Demonicon er et nytt actionrollespill som foregår i Aventuria (kjent fra de gamle Realms of Arkania-spillene og det kommende Drakensang, som du kan teste demoen av på Gamer.no).

Konseptbilde.

Du spiller en ung mann som opplever at din egen far blir arrestert for det grufulle drapet på jenta du elsker, og nå må du selv forsøke å finne ut hva som faktisk har skjedd.

Spillet starter i det idylliske Middenrealm, men etterforskningen tar deg snart til en del av Aventuria som har fått det lite innbydende navnet The Black Lands.

Fiendene er mange, og din eneste allierte ser ut til å være en mystisk halv-alv ved navn Rynn. Naturligvis er det første mordet bare begynnelsen, og dine handlinger vil bety mye for Aventurias fremtid.

Som mange andre rollespill vil Demonicon ha innbyggere som lever sine egne liv. Du kan møte dem på arbeidsplassen deres om dagen, eller i det lokale vertshuset på kvelden.

Utviklerne lover en episk historie som fortelles på en filmatisk måte, store valgmuligheter (hvor valgene får betydning for det du opplever i spillet), flere klasser og spillfigurer og flott grafikk.

I tillegg skrytes det av en avansert samarbeidsmodus som lar deg løse oppdrag med vennene dine. Spillet kommer til PC og en eller flere konsollplattformer.

Lisensen til rollespillverdenen The Dark Eye er, i motsetning til Dungeons & Dragons-lisensen, ikke eksklusiv. Det betyr at hvem som helst kan kjøpe rettighetene til å lage et offisielt The Dark Eye-spill.

Demonicon kommer fra Silver Style Entertainment (selskapet bak Simon the Sorcerer 4) og den tyske utgiveren The Games Company, og utenom at det foregår i samme rollespillverden, har det ingen ting med Drakensang: The Dark Eye å gjøre.

Mer informasjon finner du på spillets offisielle nettsted.

Siste fra forsiden