Demonslakt på PC i sommer

Dante og Nero til Windows

Capcom satser på sommerlansering av Devil May Cry 4 for PC. Demo loves før utgivelse.

I følge Capcom har det nyeste kapittelet i deres demondrepersaga Devil May Cry solgt over to millioner eksemplarer. Xbox 360- og PlayStation 3-eiere har kunnet kose seg med actionspillet siden februar, men PC-eiere har måte leve i uvisshet om når det ville bli sluppet for Windows-plattformen.

Selv om de enda ikke har oppgitt noen konkret dato har Capcom avslørt at PC-utgaven av Devil May Cry 4 kommer til sommeren. Som plaster på såret for ventetiden får PC-eiere en oppgradert utgave av spillet med nye moduser og forbedret grafikk.

Nok av slemminger å banke.

De nye modusene benytter seg av PC-ens prosessorkraft for å gi spillere en enda mer hektisk opplevelse en konsollutgavene. I «Turbo»-modus blir farten skrudd opp, så her gjelder det å være rask på labben. Hardbarkede demonjegere kan prøve seg på en «Legendary Dark Knight»-modus. Her fylles skjermen med lassevis av fiender som skal gi en virkelig utfordring.

Rent grafisk får PC-utgaven høyere oppløsning og muligheten til å kjøre i enten DirectX 9 eller DirectX 10. På kraftige PC-er kan mellomsekvensene nå kjøre i opptil 120 bilder i sekundet.

Hvis du er usikker på om PC-en din takler Devil May Cry 4 kan du sjekke demoen som etter planen skal gjøres tilgjengelig før spillet kommer i butikkene. I tillegg til spillbare brett, vil demoen inneholde en stresstest for å se om maskinen din har nok kraft.

Siste fra forsiden