Fortnite season 8

Den nye Fortnite-sesongen er rett rundt hjørnet – hinter om pirat-tema

Epic Games

Epic har som kjent valgt en «sesong»-basert modell for nye utvidelser til knallsuksessen Fortnite, og nå har utvikleren sluppet sitt første hint om den nyeste sesongen. Det melder blant andre Eurogamer.

På søndag dukket det opp en Twitter-melding på den offisielle Fortnite-kontoen som bekrefter at den åttende sesongen slippes om fire dager, altså torsdag den 28. februar.

I meldingen er det vedlagt et bilde av en piratkrok og en kort tekst som tydelig indikerer at den nye sesongen skal ha et pirat-tema.

Har bekreftet endringer

Akkurat hva dette vil innebære er uvisst, men Twitter-meldingen antyder at mye vil dreie seg om skjulte skatter man både kan finne selv og stjele fra andre spillere.

Som nettstedet VG247 nylig meldte har Epic Games allerede hintet at den åttende sesongen vil by på tropiske omgivelser i en «ask me anything»-seanse på Reddit nylig. Utvikleren ble spurt om å beskrive den nye sesongen med bare ett ord og svarte kort og godt «bananer».

I Reddit-tråden kunne utvikleren også bekrefte en del av de tekniske endringene som kommer i sesong 8. Blant annet skal lyden i spillet få seg et kraftig løft ved at alle våpenlyder nå får skikkelig stereolyd, som skal gi dem et mer fyldig og naturlig preg.

Det skal også legges til nye lyder, blant annet for når man går inn og ut av siktemodus, og inn og ut av krypestilling. Lydene av fottrinn vil dessuten få bedre kvalitet, noe som skal heve spillernes «taktiske bevissthet».

Les også: ­Tilbakeslag for danse­søksmålene mot Fortnite »

Siste fra forsiden