Dennis Quaid i TimeShift

Vivendi har kunngjort at Dennis Quaid og Michael Ironsine vil spille i skytespillet TimeShift. Samtidig har Adventure Company sikret seg David Suchet for sitt kommende Poirot-eventyr.

Det har vært stille rundt skytespillet TimeShift siden Atari solgte alle rettighetene til Vivendi. Spillet kommer til PC og Xbox 360, og er et førstepersons actionspill der spillerne får mulighet til å senke tidens hastighet, stoppe den totalt eller spole den tilbake, for å overkomme de mange vanskelige situasjonene spillet presenterer for dem.

TimeShift

Nå har Vivendi kunngjort at Hollywood-skuespillerne Dennis Qauid, Nick Chinlund og Michael Ironside vil få viktige roller i spillet. Quaid, kjent som hovedrolleinnehaver i filmer som The Day After Tomorrow og Undercover Blues, spiller hovedpersonen i spillet, Oberst Michael Swift, mens Chinlund spiller General Mitchell og Ironside får rollen som Professor Krone. Vivendi planlegger å gi begge versjonene av spillet ut i september. Mer informasjon får du på spillets nettsted.

Vivendi er imidlertid ikke de eneste som har sikret seg kjente skuespillere for spillene sine. The Adventure Company forteller at de har fått en avtale med den britiske skuespilleren David Suchet som innebærer at han vil spille mesterdetektiven Hercule Poirot i tre Agatha Christie-inspirerte eventyrspill. Suchet spiller også Poirot i fjernsynsfilmene og TV-serien om den populære belgiske mesterdetektiven, og burde være godt kjent for et norsk publikum.

Det første av de tre Poirot-spillene er Murder on the Orient Express, som kommer til høsten. Her foregår handlingen på Orientekspressen, hvor en av passasjerene har blitt drept. Spillet er basert på en av Agatha Christies mest berømte kriminalromaner, Mord på Orientekspressen.

Siste fra forsiden