Desert Rats vs. Afrika Korps

Det er akkurat sluppet en demo av dette lekre taktiske strategispillet fra Digital Reality.

Desert Rats vs. Afrika Korps handler, som navnet tilsier, om andre verdenskrig i Nord-Afrika. Du kan spille både som aksemaktene og de allierte. I spillets to kampanjer følger du de to sidenes helter, britiske Lord Montgomery og tyske Erwin Rommel - to tidligere venner som nå er tvunget til å kjempe mot hverandre i det som tyskerne kalte en krig uten hat.

Spillet er et taktisk strategispill i sanntid, men med muligheten for å gi ordre mens spillet er pauset. Oppdragene varierer fra rekognoseringsoppdrag og eskorter til store beleiringer av festninger i ørkenen, og hver side kan ha over 30 enheter i kamp. Spillet inneholder mer enn 70 enheter per side, og du kan selv velge hva du vil ha med deg i kamp. Enhetene består av åtte spesialiserte soldater og syv ulike typer kjøretøy, og får erfaring etter hvert som du bruker dem i kamp.

Desert Rats vs. Afrika Korps er i full 3D, og skryter av realistisk og detaljert grafikk. Utviklerne er de samme som lagde Haegemonia: Legions of Iron, som var et av fjorårets peneste spill, så at de har teknologien og evnene til å lage god grafikk er det ingen tvil om. Lyden preges av det samme detaljnivået, og spillets 60 minutter med musikk er komponert av Ervin Nagy og BAFTA-vinneren Tamas Kreiner.

Demoen av dette lovende spillet er nå tilgjengelig. Den er på 166 MB, og kan lastes ned herfra:

Siste fra forsiden