VM i Fortnite

Det blir ikke noe Fortnite-VM i år

Epic dropper samtlige LAN-turneringer for resten av 2020.

Emil «Nyhrox» Bergquist Pedersen (til venstre) får ikke sjansen til å forsvare duotittelen fra fjorårets Fortnite-VM.
Epic Games

Epic Games får ikke sjansen til å følge opp fjorårets braksuksess med VM i Fortnite. Gitt den pågående korona-pandemien har utvikleren valgt å avlyse samtlige LAN-arrangementer i 2020, og det planlagte verdensmesterskapet forsvinner ut.

Fortnites regjerende verdensmestere – inkludert norske Emil «Nyhrox» Bergquist Pedersen – får altså ikke muligheten til å forsvare titlene fra i fjor. Epic har imidlertid ikke gitt opp å avholde fremtidige VM, og utvikleren håper å kunne få turneringen på beina igjen til neste år.

– Vi vet ikke når det blir mulig å fortsette med store LAN-turneringer med folk fra hele verden, men vi håper å arrangere en eller annen form for Fortnite-VM i 2021, skriver Epic.

Mens LAN-turneringene i 2020 er skrotet, har Epic fortsatt planer for nettbaserte opplegg. Selskapet lover blant annet nye runder med Fortnite Champion Series (FNCS), Cash Cups og diverse turneringer i regi av tredjepartsarrangører.

Teamet bringer også tilbake offisielle sendinger for utvalgte turneringer. Er du sulten på å se Fortnite-proffene gå til krig kan du se FNCS Invitational allerede lørdag kveld.

Fortnite er omsider tilgjengelig på Google Play.
Epic er langt fra fornøyde, men ser ingen annen utvei »

Siste fra forsiden