Det neste spillet i den spinnville Danganronpa-serien er like rundt hjørnet

Har du det som skal til for å overleve og løse denne bisarre drapsgåten?

Danganronpa begynte sitt liv som et skarve PlayStation Portable-spill i 2010, men den engasjerende serien om den blodtørste drapsbjørnen Monokuma har kommet langt siden den gang. Ved siden av en rekke bøker og animasjonsserier, har det allerede dukket opp seks forskjellige spill i serien (spredt jevnt utover PlayStation-, mobil- og VR-plattformer), og nå er det syvende på vei.

Monokuma er Danganronpa-seriens ansikt utad.

Danganronpa V3: Killing Harmony ble vist fram i en splitter ny trailer under årets E3 (som du kan se over). Her får vi et glimt inn i den engelske versjonen av spillet, som lanseres for PlayStation 4, Vita og PC den 29. september.

I kjent Danganronpa-stil er handlingen sentrert rundt en rekke eksepsjonelle ungdommer som blir innesperret på en skole. Her tvinger den tidligere nevnte Monokuma ungdommene til å drepe sine medstudenter for å overleve, og det som følger er et eventyrspill i samme sjanger som de forfriskende Ace Attorney-spillene.

Underveis veksler man mellom å løse drapsgåter i førsteperson og å delta i rettssaker for å avgjøre hvem som har begått det aktuelle drapet.

Danganronpa V3: Killing Harmony dukker opp på PlayStation 4 og PlayStation Vita den 29. september. Det dukker også opp på Windows, den 26. september.

Interessert i flere E3-nyheter? Ta turen over til vår hendige samleside, da vel »

Siste fra forsiden