Detaljer om Codename: Panzers Phase Two

Andre verdenskrig fortsetter i etterfølgeren til det kritikerroste Codename: Panzers. Her er litt informasjon om spillet.

Codename: Panzers Phase Two er ventet ferdigutviklet i juni, og fortsetter der den fornøyelige forgjengeren slapp. Spillet kommer med tre forskjellige kampanjer, hvor du får kjempe for de allierte styrkene, tyskerne og motstandsbevegelsen i Jugoslavia. Å spille som allierte eller tyskere er vi godt vant med allerede, men den tredje kampanjemuligheten virker veldig spennende.

I tillegg får vi nye helteenheter samt en helt ny nasjon: Italia. Handlingen i spillet vil nå også foregå i Afrika, Italia og Jugoslavia, og kartene vil inneholde hundrevis av nye typer bygninger og andre objekter. Spilleren får også 20 nye enheter å leke med, inkludert flammekasterstridsvognen Crocodile, M3 Grant/Lee og Semovente Basotto. For de kreative spillerne kommer spillet med et avansert redigeringsverktøy som blant annet tillater dem å forandre på kartene og enhetene.

Spilleren får også en rekke nye taktiske muligheter. For eksempel vil det om natten være mulig å skru av lysene på enhetene dine slik at du kan overraske fienden. Slike taktikker vil utvilsomt komme til sin rett i flerspillerdelen av spillet, som forøvrig har blitt utvidet med en ny kooperativ modus, hvor du får muligheten til å samarbeide med vennene dine om å nå ulike mål.

I tillegg loves stor variasjon og hundrevis av hovedmål, delmål og hemmelige mål. For å finne mer informasjon om Codename: Panzers Phase Two, kan du besøke det offisielle nettstedet (lenken finner du nederst).

Siste fra forsiden