Detaljer om SpellForce-ekspansjon

Fredag fortalte vi at JoWooD planla å lansere en ekspansjonspakke til det kritikerroste spillet SpellForce: The Order of Dawn. I dag har den offisielle kunngjøringen kommet.

Pakken skal hete SpellForce: The Breath of Winter, og vil inneholde en ny enspillerkampanje med over 40-timers gameplay. Dessuten vil den inneholde en rekke nye funksjoner, som for eksempel mulighet for kooperativt spill hvor du kan spille kampanjeoppdragene sammen med venner. Videre skal avataren din få mulighet til å få erfaring i flerspiller, og han/hun vil også kunne påkalle ikke-menneskelige helteskikkelser.

En kortversjon av historien i den nye kampanjen er som følger: En demonprins fra en svunnen tid har valgt å skape kaos ved å finne en måte han påkalle de mørke gudene. Han vekker den mektige isdragen Aryn til live, og sender samtidig sine egne demoniske horder mot Eo sine innbyggere. Det blir dermed nok en gang behov for runekrigere for å sikre den hardt prøvede verdens videre eksistens.

For øyeblikket er dette alt vi vet om denne ekspansjonspakken, men vi antar at JoWooD vil kunngjøre en utgivelsesdato og flere detaljer om ikke så fryktelig lenge. Hvis du ønsker å finne ut mer om SpellForce: The Order of Dawn, kan du lese vår omtale av spillet (se lenken under).

Siste fra forsiden