Detaljer om Wallace & Gromit-spill

Episodebaserte eventyr

Telltale har nå gitt ut spennende informasjon om de kommende Wallace & Gromit-spillene.

På fredag fikk vi vite at Telltale Games jobbet med en ny serie episodebaserte eventyr. Wallace & Gromit's Grand Adventures er basert på den populære animasjonsserien Wallace & Gromit, fra Aardman Animations.

Gromit virker litt skeptisk.

Nå har Telltale lansert seriens nettsted, med bilder, informasjon og en trailer. Her sier de at spillene vil kombinere den rike og fantasifulle historiefortellingen Wallace & Gromit er kjent for, med et morsomt gameplay og et unikt TV-format.

Telltale forteller videre at spillerne får utforske en levende verden, skape intrikate (og sannsynligvis overkompliserte) oppfinnelser og generelt hjelpe oppfinneren Wallace og hunden Gromit ut av de mange vanskelige situasjonene de havner i.

I løpet av serien får vi spille både som Wallace og Gromit, og vi treffer selvfølgelig på en rekke spennende figurer fra byen de bor i.

Ellers hevder Telltale at de vil gjøre det de kan for å forholde seg trofaste til kildematerialet, og at spillene minne veldig om animasjonsfilmene. Her loves vi kreativt kameraarbeid, intelligent humor, fysisk komikk og en distinkt visuell stil.

Telltales grafikkmotor har dessuten blitt videreutviklet for å sikre et at figurene og miljøene ser ut som de er laget av leire.

Det er for øyeblikket ikke klart hvilke plattformer spillene kommer til. Telltale forteller imidlertid at som de andre spillene deres, vil Wallace & Gromit's Grand Adventure debutere i nedlastbart format, og muligens dukke opp i spillbutikkene (i samlepakker) på et senere tidspunkt.

Siste fra forsiden