Detaljer om X2: The Return

Den kommende ekspansjonspakken til X2 introduserer en mengde nye muligheter til et allerede svært omfattende spill.

Handlingen i X2: The Return starter få uker etter avslutningen av X2: The Threat. Khaak-ene fortsetter sine nådeløse angrep på X-universet, og situasjonen blir bare verre og verre. Galaksen er i full krig, og for å overleve må spilleren lære seg en rekke nye ting. Han må kunne bemanne kanonstillinger for å forsvare konvoier, fly eskorteoppdrag, snike seg gjennom rommet uten å bli oppdaget, lede store krigsflåter og bygge superfabrikker som kan produsere alt det som trengs.

Superfabrikkene er et helt nytt element, og består ganske enkelt av at spilleren kobler sammen romfabrikker for å skape enorme industrikomplekser. I tillegg kan du nå bygge ditt eget hovedkvarter, som introduserer en rekke nye strategiske muligheter. Naturligvis kommer ekspansjonspakken også med en mengde nye skip og våpen (inkludert massive slepeskip).

X2: The Threat fikk god kritikk da det ble lansert, og enkelte magasiner gikk så langt som til å kalle det for det beste romskipspillet noensinne. Med den nye ekspansjonspakken ser det i alle fall ikke ut til at noen andre spill skal kunne utkonkurrere X2 med tanke på muligheter for spilleren, men det gjenstår naturligvis å se hva David Braben og Frontier Developments koker opp i forbindelse med Elite 4.

Siste fra forsiden