Dette blir nytt i FIFA 2016

Denne gangen skal samspillet mellom ballkunstnerne bli enda bedre.

Electronic Arts har akkurat avsluttet sin pressekonferanse under årets E3. Der kunne de meddele til alle fotballfans at FIFA 16 kommer 16. september.

Det kommer til både denne og forrige generasjons konsoller, samt PC.

Nytt av året

FIFA 16.

Tradisjonen tro har utviklerne også denne gangen forbedret spillet slik at opplevelsen av å spille fotball blir enda mer realistisk og naturtro.

En av de elementene er forbedret forsvarsspill. Det er en bedre balanse mellom forsvar og angrep, og forsvarsspillerne reagerer mer realistisk på det både Zlatan og Messi prøver seg på.

De har også forbedret takle- og driblesystemet, slik at man blant annet kan gjøre stående taklinger, samt ha bedre kontroll på de skumle sklitaklingene. Man kan også drible uten å røre ballen, og la den passere uten å dempe for å skaffe seg rom.

Framover på banen har de forbedret midtbanespillet slik at man lettere kan snappe opp motstanderens pasninger, samt noe de kaller pasning med mening. Hva dette innebærer er litt usikkert, men de forteller kort at dette gir muligheten for å sende avgårde skarpe pasninger som finner medspillere med presisjon.

Fotballskole for nybegynnere

En treningsmodus der man får kontekstuelle tips til hva som er beste handling er også med i årets versjon. Her får man tips underveis i kamper på hva man burde gjøre og hvor man burde sende ballen. De viser dette med et grafisk overlegg, og man kan justere hvor avanserte tips man får underveis i kampene.

Utover dette var det ikke mye nytt, damene har endelig fått innpass i FIFA, men det visste vi om allerede.

Missing youtube id

Siste fra forsiden