Podkast

Rad Crew – Sesong 10, episode 13

Dette er de beste spillene som eksisterer i andre spill

Rad Crew går på meta-nivå i ukens episode.

StarCraft II hadde dette spillet i seg.
Blizzard

I denne episoden av Rad Crew spurte vi lytterne et enkelt spørsmål: Lara Croft eller Nathan Drake? Gjett om vi fikk svar!

Vi presenterer også en topp fem-liste over spill som kun eksisterer inni andre spill. Har du for eksempel hørt om Space Quest X: The Latex Babes of Estros?

Besøk fra NerdCast

«Jostein tvang meg til å bruke dette bildet av Space Quest X: The Latex Babes of Estros.» – Hilsen Audun

Christer fra NerdCast besøker Rad Crew denne uken og forteller om det nye spillet fra utviklerne bak Amnesia: The Dark Descent – det stemningsfulle undervannsspillet SOMA. Jostein på sin side har blitt fengsla av Life is Strange igjen, og gleder seg til siste kapittel.

Vi fortsetter også dekningen av Uncharted: The Nathan Drake Collection med et intervju med Arne Meyer fra Naughty Dog, og Ida blir med på showet for fortelle deg om pakken er verdt kjøpet eller ikke. Vi tror du kan gjette hva svaret blir.

Denne uken hører du stemmene til Are Ness Fløgstad, Ida Joynt, Stian Askeland, Christer Breisnes Runde og Jostein Hakestad.


Rad Crew - sesong 10, episode 13

Her er ukens meny:

  • (4:30 - 19:00) Topp 5 spill inni spill
  • (19:00 - 33:50) Nyheter
  • (33:50 - 41:09) Intervju med Arne Meyer fra Naughty Dog
  • (41:09 - 1:28:30) Nathan Drake Collection + Life is Strange + Soma
  • (1:28:30 - slutt) Lytterne svarer: Nathan Drake eller Lara Croft?

Gått glipp av tidligere episoder?

Hver episode av Rad Crew kommer på torsdager og produseres i samarbeid med redaksjonen i Gamer.no. Det betyr blant annet at våre anmeldere og skribenter fra tid til annen vil dukke opp i programmet for å snakke om ferske spillopplevelser, trender eller hva vi gleder oss til. Du kan bli bedre kjent med gjengen bak Rad Crew på deres Facebook-side.

Her er de tre forrige episodene av Rad Crew:

Rad Crew, 25. september
Rad Crew, 17. september

Rad Crew, 10. september

Hver episode er tilgjengelig gjennom iTunes-strømmen og RSS-strømmen til Rad Crew, og du kan laste den ned som MP3-fil her.

Siste fra forsiden