Dette er en trådløs Switch-dokk med innebygget projektor

Snedig Switch-tilbehør søker folksfinansiering.

Slik ser den trådløse dokken med projektor ut.
OJO

Nintendo Switch er som kjent allerede en håndholdt spillkonsoll, men nå har det dukket opp et nytt produkt som gjør maskinen enda mer portabel. OJO er navnet på en ny dokk til Switch som både er trådløs og har en innebygget projektor.

Dermed kan du altså bruke dokken til å spille Switch-spill på stor skjerm uten at du trenger å koble den til en TV. Den innebygde projektoren opererer med bildestørrelse på mellom 30 og 120 tommer og har et innebygget batteri som kan lades opp.

Batteriet har en kapasitet på 20 400 mAh, som ifølge produsenten skal holde til fire timers Switch-spilling med projektoren. Dokken er riktignok litt tykkere enn den vanlige Switch-dokken på grunn av den innebygde projektoren, men fremdeles høyst bærbar.

Legges snart ut på Indiegogo

Takket være det relativt store batteriet er produktet ifølge produsenten også velegnet som en batteribank til Switch-konsollen når du for eksempel spiller i håndholdt modus på farten, eller for den saks skyld til andre elektroniske enheter med HDMI eller USB.

Projektoren takler et bilde på mellom 31 og 120 tommer, men med moderat kvalitet.
OJO

Projektoren er naturlig nok ikke den mest avanserte, med en lysstyrke på ganske beskjedne 200 lumens, som betyr at du helst bør spille i ganske mørke omgivelser, og en oppløsning på moderate 854 x 480 piksler. Kontrastforholdet på 1000:1 er heller ikke til å hoppe i taket av.

OJO skal legges ut på folkefinansieringsnettstedet Indiegogo senere denne måneden, hvor du formodentlig kan sikre deg et eksemplar ved å love bort en sum penger. Det er ennå uvisst når den planlegges å være klar for vanlig lansering og hva prisen blir. Mer informasjon kan du finne på hjemmesiden, hvor du også kan registrere deg for oppdateringer.

Nintendo har nå registrert en Game Boy-patent: Men hva er det for?

Siste fra forsiden